ett webinar med extra kärlek till just dig

Love Yourself Workshop

Hosted by
Amanda Mattsby

Broadcast has ended. You may watch the replay!

You can still register and watch the replay!

April
28
Tuesday
April 28th
19:00 CEST

Det här kommer jag att prata om

Att älska sig själv

Det är konstigt att det ska vara så svårt, eller hur? Det där att älska sig själv precis som man är. I det här webinariet pratar vi om precis just det. Det viktiga men svåra.

Att inte värdesätta sig själv utifrån sina prestationer

Vi lever i ett prestationssamhälle där vi hela tiden värdesätts efter våra prestationer och vårt yttre. Hur kan man lära sig att älska sig själv, precis som man är med både bra och dåliga sidor, helt oavsett vad vi presterar?

Du och ditt inre landskap

Jag brukar se mitt inre som ett landskap, där olika dagar bjuder på olika väder. Jag berättar om hur du kan använda samma tankesätt för att bättre kunna hantera regniga och stormiga dagar (aka dåliga dagar).

Din inre kritiker

Hur pratar din inre kritiker med dig? Vi gör en övning där du får skriva ner hur din inre röst pratar med dig. För mig var det här en riktig ögonöppnare.

Att ge sig själv kärlek, tålamod och stöttning

Hur mycket tålamod har du med dig själv? Och hur ofta är du snäll, förlåtande och omtänksam med dig själv? Vi pratar om krav vi ställer på oss själva och hur de ställer till det för oss.

A love letter to me, myself and I

Det låter kanske larvigt, men det är på riktigt. Vi avslutar med att skriva ett kärleksbrev till oss själva. För det är vi värda.

about

Om mig


Jag heter Amanda och är född, uppvuxen och bor i Gällivare i norra Norrlands inland. Jag fyllde trettio år i januari och är mamma till en femåring, gift med en musiker och bor i radhus med familjen och våra två hundar. År 2016 startade jag eget företag och 2017 sa jag upp mig från min deltidsanställning och började jobba heltid med mitt eget.


Jag älskar att vara ute i naturen på små och stora äventyr och är det så ofta jag kan, med och utan familjen. För mig är det inte prestationen i äventyren som är det viktiga, utan vad naturen och äventyren gör med mig som människa.


Jag älskar att utforska naturen och det som händer inom oss. Det var kärleken till att upptäcka, utforska och lära mig nya saker om mig själv och allt runtomkring mig som gav namnet till min blogg och instagramkonto - Explore a little more.

April
28
Tuesday
April 28th
19:00 CEST