att driva företag med hjärtat som vägvisare

Driva företag med hjärtat som vägvisare - inkl Q&A

Hosted by
Amanda Mattsby

Broadcast has ended.

The webinar has ended. It is no longer possible to join.

May
5
Tuesday
May 5th
19:00 CEST

Online föreläsning om att driva företag med hjärtat som vägvisare - och så svarar jag på alla era frågor!

När jag startade företag var det viktigaste VARFÖR jag startade, inte VAD jag gjorde.

För mig var det viktigaste Varför jag startade eget, inte vad jag gjorde. Så jag tog fasta på vad jag var bra på och började där.

Jag hade inga stora besparingar, ingen buffert och ingen konkret plan.


Men jag hade en tydlig vision om vad jag ville bidra med och hur jag ville att mina dagar skulle se ut. Idag har jag haft företag i drygt fyra år. Jag berättar om vad som fick mig att starta och delar med mig av vad jag har lärt mig under åren.

Ställ dina egna frågor om företagande!

Ställ dina egna frågor om att starta eller driva företag. Jag svarar på allt jag hinner och delar med mig av hur jag har gjort och vad jag har lärt mig under de fyra år jag drivit eget.


Fråga mig vad du vill! Om din idé, fakturering, bokföring, marknadsföring eller vad som helst annat! Jag svarar också på de vanligaste frågorna jag brukar få om att starta och driva företag.

about

Om mig


Jag heter Amanda och är född, uppvuxen och bor i Gällivare i norra Norrlands inland. Jag fyllde trettio år i januari och är mamma till en femåring, gift med en musiker och bor i radhus med familjen och våra två hundar. År 2016 startade jag eget företag och 2017 sa jag upp mig från min deltidsanställning och började jobba heltid med mitt eget.


Jag älskar att vara ute i naturen på små och stora äventyr och är det så ofta jag kan, med och utan familjen. För mig är det inte prestationen i äventyren som är det viktiga, utan vad naturen och äventyren gör med mig som människa.


Jag älskar att utforska naturen och det som händer inom oss. Det var kärleken till att upptäcka, utforska och lära mig nya saker om mig själv och allt runtomkring mig som gav namnet till min blogg och instagramkonto - Explore a little more.

May
5
Tuesday
May 5th
19:00 CEST